• facebook logo Healing praktijk Marielle, facebook logo Spirituele praktijk Rotterdam linkedin logo Healing praktijk Marielle, linkedin logo Spirituele praktijk Rotterdam

  Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Wie ben ik

  Ik ben Marielle Akkermans. Ik leef mijn leven vanuit een diepe overtuiging dat we geleid worden. Deze leidraad geeft mij houvast en vertrouwen. Ik ervaar het als 'leven vanuit wie ik wezenlijk ben’. Dat maakt dat ik altijd kan terugvallen op dat wat wezenlijk is.

  Het bewustzijn en mijn zelfontwikkeling heeft in mijn leven altijd op de voorgrond gestaan. De keuzes die ik gemaakt heb daarin is vaak terug te vinden 'wie ben ik oorspronkelijk' en daar ben ik stapsgewijs meer naar aan het leven. Meerdere keuzes zijn bepalend geweest voor waar ik nu ben. Een paar daarvan wil ik graag met je delen.

  Kinderen

  Ik heb gekozen om mij op het pedagogische vlak te ontwikkelen. Mijn afstuderen als pedagoog geeft mij de mogelijkheid te doen waar mijn hart ligt: werken met kinderen. Via één van de ouders is een kinderreading mogelijk. Via www.kindercoachmarielle.nl zijn groepsbijeenkomsten en individuele bijeenkomsten voor kinderen mogelijk.

  Volwassenen

  Een andere hartenwens is het ondersteunen op het gebied van bewustzijn en zelfontwikkeling. Voor volwassenen verzorg ik (online) cursussen en werk ik via intuïtieve ontwikkeling en energiewerk.

  Dieren

  Via het intuitief communiceren is een dierenreading mogelijk. En vanuit mijn liefde voor dieren heb ik de oppasservice www.dierenoppasrotterdam.nl opgezet.

  Schrijven

  Vanaf mijn kinderjaren vind ik het heel fijn om te schrijven. Ik schrijf voor het online magazine www.nieuwetijdskind.com, via Facebook en via mijn blog: marielleblogt.wordpress.com

  Opleiding

  Door mijn leven heen heb ik diverse opleidingen afgerond en cursussen gevolgd. Bij interesse zijn deze te vinden op mijn linkedin profiel

  Tot slot

  Veel mensen die ik zie in mijn praktijk laten weten 'het voelt goed'. Laat dat ook jouw leidraad zijn voor je keuze om een afspraak te maken. Je bent welkom.

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl