• facebook logo Healing praktijk Marielle, facebook logo Spirituele praktijk Rotterdam linkedin logo Healing praktijk Marielle, linkedin logo Spirituele praktijk Rotterdam

  Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Wie ben ik

  Ik ben Marielle Akkermans. Ik leef mijn leven vanuit een diepe overtuiging dat we geleid worden. Deze leidraad geeft mij houvast en vertrouwen. Ik ervaar het als 'leven vanuit wie ik wezenlijk ben’. Dat maakt dat ik altijd kan terugvallen op dat wat wezenlijk is.

  Het bewustzijn en mijn zelfontwikkeling heeft in mijn leven altijd op de voorgrond gestaan. De keuzes die ik gemaakt heb daarin is vaak terug te vinden 'wie ben ik oorspronkelijk' en daar ben ik stapsgewijs meer naar aan het leven. Meerdere keuzes zijn bepalend geweest voor waar ik nu ben. Twee daarvan wil ik graag met je delen.

  Healingwerk

  Een van mijn hartenwensen is het ondersteunen op het gebied van bewustzijn en zelfontwikkeling. Ik verzorg (online) cursussen en werk via intuïtieve ontwikkeling en healingwerk.

  Dieren

  Dieren zijn voor mij belangrijk en spelen een grote rol in mijn leven. Vanuit mijn liefde voor dieren heb ik de oppasservice www.dierenoppasrotterdam.nl opgezet.

  Opleiding

  Door mijn leven heen heb ik diverse opleidingen afgerond en cursussen gevolgd. Bij interesse zijn deze te vinden op mijn linkedin profiel

  Tot slot

  Veel mensen die ik zie in mijn praktijk laten weten 'het voelt goed'. Laat dat ook jouw leidraad zijn voor je keuze om een afspraak te maken. Je bent welkom.

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl