• facebook logo Healing praktijk Marielle, facebook logo Spirituele praktijk Rotterdam linkedin logo Healing praktijk Marielle, linkedin logo Spirituele praktijk Rotterdam

  Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Info

  Ik ben Mariëlle Akkermans. Mijn leidraad is 'leven vanuit wie ik wezenlijk ben'.
  Op deze weg volg ik mijn gevoel en maak ik keuzes die mijn leven op een prettige manier vormgeven waardoor ik me steeds fijner en completer voel.

  In het verleden heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling o.a. Reiki 1, Reiki 2, intuïtieve teken-, meditatie- en massagecursussen.
  In de periode daarna ben ik mij eerst op het pedagogische vlak gaan ontwikkelen. Na mijn afstuderen als pedagoog heb ik diverse banen gehad. Sinds 2008 werk ik als gezins- en opvoedingsbegeleider met mensen met een communicatieve en/of auditieve beperking. Ik geef o.a. sociale vaardigheidstraining en weerbaarheidstraining aan kinderen en jongeren. Naast de handicap spelen ook vaak gedragsproblemen, sociaal-emotionele of psychische problemen een rol.

  Vervolgens heb ik beide Reiki cursussen opnieuw gevolgd en ben ik verder gegaan met Intuïtieve ontwikkeling. Aansluitend heb ik een Healing opleiding afgerond. Momenteel volg ik een Reading opleiding. In mijn praktijk ondersteun ik mensen bij hun persoonlijke groei, bewustwording en het vinden van meer innerlijke rust. De methodes waar ik mee werk zijn Reiki, Healing, Reading, Meditaties en Cursus Intuïtieve ontwikkeling.

  Wil je meer weten? Heb je nog vragen? Voel je vrij om te mailen of te bellen.

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl