• facebook logo Healing praktijk Marielle, facebook logo Spirituele praktijk Rotterdam linkedin logo Healing praktijk Marielle, linkedin logo Spirituele praktijk Rotterdam

  Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Kinderen

  Healing

  Een healing aan kinderen kan op afstand gegeven worden. Het kind hoeft niet aanwezig te zijn. Met de ouder(s) wordt het moment afgesproken. Via de naam van het kind leg ik contact waarna de healing op afstand plaatsvindt.

  Een healing zorgt voor balans, versterkt de eigenheid van het kind, geeft wat belangrijk is in het leven ruimte en laat er een ander licht op schijnen. Verbonden met de oorsprong biedt een healing herstel en brengt rust teweeg.

  Reading

  Bij een kinderreading vindt de energie overdracht plaats via één van de ouders. Het kind hoeft er niet bij aanwezig te zijn.

  Een reading geeft inzicht in de levensloop. Vanuit de hulpvraag kan antwoord ontvangen worden gericht op wat belangrijk is in het leven. Een reading biedt steun, werkt inzicht verrijkend en biedt handvaten.

  Groepsbijeenkomsten Samen sterk

  Via de groepsbijeenkomsten 'Samen sterk' worden kinderen spelenderwijs bevestigd in wie zij zijn. Meer is te lezen via http://kindercoachmarielle.nl/werkwijze-groepsverband/

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl