• facebook logo Healing praktijk Marielle, facebook logo Spirituele praktijk Rotterdam linkedin logo Healing praktijk Marielle, linkedin logo Spirituele praktijk Rotterdam

  Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Dieren

  Reading

  Het intuïtief communiceren met dieren verloopt via telepathisch contact. Ik stem mij af op je huisdier en als hij er voor open staat kan er contact zijn. Het communiceren gaat via beelden, gevoelens, woorden en innerlijk weten.

  Hoe verloopt de reading?

  Eerst geef ik het dier de ruimte om te uiten wat voor hem zelf van belang is. Vervolgens breng ik (via energie) het dier en zijn eigenaar samen waarna de vragen gesteld kunnen worden waarop de eigenaar antwoord wil krijgen.

  De vormen zijn wisselend. Er vindt een wisselwerking plaats tussen eigenaar en dier. De spiegel die dieren ons voorhouden is vanuit onbevangenheid. De boodschap is altijd gericht op de wens om jullie gezamenlijk leven in overeenstemming te brengen.

  Een afspraak maken

  Een reading kan bij mij in de praktijk plaatsvinden. Je huisdier hoeft daar niet voor aanwezig te zijn. Het contact wordt via jouw energie gelegd. Ook kan een reading op afstand gegeven worden. We maken hiervoor een telefonische afspraak zodat je gelijktijdig de informatie ontvangt vanuit de reading. De reading duurt ongeveer een uur.

  Healing

  Dieren zijn zeer ontvankelijk voor een healing. Wanneer jouw dier uit balans is kan een healing ondersteunen. Passend op een breed terrein zoals bij herstel van ziekte, na een operatie of andere (ernstige) gebeurtenis.

  Een healing versterkt het (her)vinden van balans, werkt door op het immuunsysteem, brengt rust en geeft de gebieden die aandacht vragen ruimte waardoor klachten kunnen afnemen en herstel kan plaatsvinden. Healing aan dieren wordt op afstand gegeven.

  Dierenoppasrotterdam

  Dierenoppas Rotterdam komt bij je thuis om je dier(en) te verzorgen. Je konijn, je cavia, je muizen, je hamster, je chinchilla, je vogel, je kat, je vissen, je kippen, je schapen… Eigenlijk alle dieren in en om je huis behalve honden. Meer is te lezen op www.dierenoppasrotterdam.nl

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl